ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα «πάνω κάτω» φέρνει τέως κορυφαίο στέλεχος ΠΟΥ: «Ο κορωνοϊός ίσως εξαφανιστεί πριν ανακαλυφθεί το εμβόλιο»!

Τα «πάνω κάτω» φέρνει τέως κορυφαίο στέλεχος ΠΟΥ: «Ο κορωνοϊός ίσως εξαφανιστεί πριν ανακαλυφθεί το εμβόλιο»!

Στην πρόβλεψη ότι ο κορωνοϊός θα εξαφανιστεί από «μόνος» του, πολύ πριν την ανακάλυψη του εμβολίου προχώρησε πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΟΥ και ένας από τους πιο επιφανείς ογκολόγους παγκοσμίως.

«Υπάρχει πραγματικά μια πιθανότητα όπου ο ιός θα “καεί” από μόνος του, πολύ πριν βρεθεί ένα εμβόλιο», δήλωσε o Karol Sikora o οποίος τώρα εργάζεται ως καθηγητής στην ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου του Μπάκιγχαμ, φέρνοντας άσχημα νέα για όσους κερδοσκόπους επενδύουν πάνω στην ανακάλυψη του εμβολίου.

«Βλέπουμε το ίδιο να συμβαίνει σε πολλά μέρη του κόσμου. Υποψιάζομαι ότι τα επίπεδα ανοσίας είναι πιο ψηλά από ότι αρχικά υπολογίζαμε. Φυσικά και πρέπει να εργαζόμαστε για τη μείωση διασποράς του ιού αλλά τελικά ίσως εξαφανιστεί από μόνος του πολύ νωρίτερα», δήλωσε ακόμη ο ακαδημαϊκός.

Αν και μετά την ανάρτησή του στο twitter υπήρξαν αντιδράσεις ο ίδιος είπε πως αυτό που ανέφερε ήταν η προσωπική του γνώμη και είναι απλά ένα δυνατό σενάριο εν μέσω μιας άγνωστης κατάστασης.

https://twitter.com/RT_com/status/1262051752527839232

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.