ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συρία: 20 κρούσματα κορωνοϊού σήμερα – 106 συνολικά

Συρία: 20 κρούσματα κορωνοϊού σήμερα – 106 συνολικά

Το υπουργείο Υγείας της Συρίας ανακοίνωσε σήμερα 20 νέα κρούσματα κορωνοϊού, αποτελεί ο μεγαλύτερος αριθμός που έχει ανακοινωθεί μέσα σε μια ημέρα.

Ηρημαγμένη από τον πόλεμο χώρα έχει καταγράψει 106 κρούσματα και τέσσερις θανάτους έως τώρα, και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων έχει αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες με την επιστροφή Σύρων από το εξωτερικό, σύμφωνα με το υπουργείο.

Η Συρία διατηρεί τη νυκτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά έχει αρχίσει να ανοίγει ένα μέρος της οικονομίας της έπειτα από ένα lockdown.

Γιατροί και ανθρωπιστικές οργανώσεις ανησυχούν ότι οι ιατρικές υποδομές, που έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα έπειτα από εννέα χρόνια πολέμου, θα καταστήσουν πιο δύσκολη την αναχαίτιση ενός πιο σοβαρού ξεσπάσματος της επιδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Υγείας Νιζάρ Γιαζίγκι δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως οι «καταναγκαστικές και άδικες» κυρώσεις της Δύσης πλήττουν τις ιατρικές υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και κάλεσε για την άρση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.