ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Τουρίστρια θετική στον κορωνοϊό «έκοβε» βόλτες για μέρες πριν την βάλουν σε καραντίνα

Κρήτη: Τουρίστρια θετική στον κορωνοϊό  «έκοβε» βόλτες για μέρες πριν την βάλουν σε καραντίνα

Θετική στον κορωνοϊό εντοπίστηκε μια τουρίστρια από τη Ρουμανία στην Κρήτη, όμως δεν μπήκε αμέσως σε καραντίνα. Αντιθέτως, έκανε βόλτες στο νησί για τουλάχιστον 72 ώρες προτού οι αρμόδιοι την εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ρουμάνα είχε δηλώσει διαφορετικό ξενοδοχείο, από εκείνο που είχε δηλώσει.

Αναλυτικότερα, η τουρίστρια από τη Ρουμανία μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου υπεβλήθη στο τεστ για κορωνοϊό και στη συνέχεια της δόθηκε -όπως ορίζει το πρωτόκολλο- η οδηγία να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο της και να παραμείνει εκεί για 24 ώρες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Η ίδια πήγε στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει από την πατρίδα της, ωστόσο βρήκε τις πόρτες του κλειστές! Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφοριών, η ξενοδοχειακή μονάδα δεν είχε ακόμα ανοίξει με αποτέλεσμα το τουριστικό γραφείο να της βρει άλλο διαθέσιμο ξενοδοχείο και να την μεταφέρει εκεί.

Όπως ήταν φυσικό, οι αρχές μόλις βγήκαν θετικά τα αποτελέσματα έσπευσαν να την ενημερώσουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν καθώς η αλλαγή ξενοδοχείου δεν γνωστοποιήθηκε ποτέ στους αρμοδίους. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού της Ρουμάνας τουρίστριας.

Οι αρχές φτάνοντας στο σωστό ξενοδοχείο δεν βρήκαν την τουρίστρια, αφού η ίδια είχε επιλέξει για εξερεύνηση στο νησί, αψηφώντας τις οδηγίες. Η είδηση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της τουρίστριας η οποία δεν θέλησε να συνεργαστεί λέγοντας πως «δεν θέλει να χαλάσει τις διακοπές της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, με την συνδρομή της αστυνομίας η τουρίστρια από την Ρουμανία πείστηκε και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο καραντίνας στο νησί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.