ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα: Τα νησιά που δεν έχουν ούτε ένα κρούσμα

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα: Τα νησιά που δεν έχουν ούτε ένα κρούσμα

Συνολικά 20.142 άτομα έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα θετικά στον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ενώ 420 συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους από τις 26 Φεβρουαρίου, οπότε διαγνώστηκε στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος ασθενής με τον ιό COVID-19.

Υπάρχουν, όμως, και κάποιες περιοχές, στις οποίες δεν έχει εντοπιστεί ούτε ένα κρούσμα. Τα νησιά Ψαρά, Σίκινος, Αμοργός, Αστυπάλαια, Ανάφη, Φούρνοι Ικαρίας και Κίμωλος δεν τα έχει «αγγίξει» ο κορωνοϊός, καθώς δεν υπάρχει ούτε ένα καταγεγραμμένο κρούσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ούτε ένα κρούσμα δεν έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα και σε περιοχές ορεινές ή αραιοκατοικημένες, που είναι άλλωστε δύσκολο να επιτηρηθούν εάν οι κάτοικοι τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και τις αποστάσεις, όπως τα Άγραφα, η Δεσκάτη Γρεβενών, το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, τα Κεντρικά Τζουμέρκα, η Κόνιτσα, η Παγώνη, οι Πρέσπες και η Γορτυνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.