ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Δημιουργήθηκε ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων σε μόλις μία εβδομάδα

Δημιουργήθηκε ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων σε μόλις μία εβδομάδα

Σε χρόνο ρεκόρ δημιουργήθηκε νέα ΜΕΘ για περιστατικά κορωνοϊού, στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η ΜΕΘ, δυναμικότητας 4 κλινών, μετά τις 7ήμερες εργασίες είναι πλέον έτοιμη για τη νοσηλεία ασθενών όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα sosial media ο διοικητής του νοσοκομείου Σπύρος Δερδεμέζης.

Διακομίστηκαν ασθενείς από Αρτα και Φλώρινα

Από τη στιγμή που άνοιξε η Μονάδα, διακομίστηκαν οι δυο πρώτοι ασθενείς από την Άρτα και τη Φλώρινα που ήταν σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σε θαλάμους νοσηλεύονται άλλα 13 περιστατικά κορωνοιού.

Η ανάρτηση του διοικητή του νοσοκομείου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που ενεπλάκησαν σε αυτό το σύνθετο έργο και ειδικότερα, στα στελέχη της ΜΕΘ ,στην Τεχνική Υπηρεσία, στην Νοσηλευτική Υπηρεσία, στις Διοικητικές Υπηρεσίες και σε όλα τα συνεργεία που καθημερινά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό . Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην συμβολή του ΥΥ της ΥΠΕ και της Περιφέρειας Ηπείρου για την συνεισφορά τους σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ,στην στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό και στην τοποθέτηση αρνητικής πίεσης στους χώρους νοσηλείας», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Δερδεμέζης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.