Μάλλον για μην μας ματιάσει μας «έφτυσε» ο Τραμπ...

Sputnik V: Η Ρωσία θα υποβάλλει τον Φεβρουάριο αίτηση για έγκριση στην ΕΕ

Sputnik V: Η Ρωσία θα υποβάλλει τον Φεβρουάριο αίτηση για έγκριση στην ΕΕ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων, Κιρίλ Ντμιτρίεβ, η Ρωσία, θα υποβάλλει τον Φεβρουάριο, σχετική αίτηση για έγκριση χρήσης του εμβολίου «Sputnik-V».

Το «Sputnik-V», που αναπτύχθηκε από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Gamaleya της Ρωσίας σε συνεργασία με το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων, αποδείχτηκε 90% αποτελεσματικό σε συνεχιζόμενες κλινικές δοκιμές, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν τον Δεκέμβριο.

Σημειώνεται πως στην Ευρώπη έχει ήδη εγκριθεί η χρήση των εμβολίων των Pfizer και Moderna, ενώ ανάλογη αίτηση αναμένεται να καταθέσει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου και η AstraZeneca.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.