ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αμαλιάδα: Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση το 9χρονο αγοράκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Τον δάγκωσε και του έκοψε μεγάλο κομμάτι από τη γάμπα

Αμαλιάδα: Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση το 9χρονο αγοράκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται αυτή την ώρα (10πμ) το 9χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από την επίθεση σκύλου στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ilialive.gr, το αγόρι είχε μεταβεί με την οικογένειά του σε φιλικό σπίτι στον Καρδαμά Αμαλιάδας. Εκεί στην αυλή μαζί με τον 9χρονο ήταν τουλάχιστον ακόμα δύο παιδάκια μικρότερης ηλικίας.

Ο σκύλος ράτσας ελληνικού ποιμενικού, που ήταν δεμένος, κατάφερε να σπάσει την αλυσίδα του και να κινηθεί εξαγριωμένος προς τα παιδιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 9χρονος μπήκε μπροστά για να γλιτώσει τα δύο άλλα παιδάκια και ο σκύλος τον δάγκωσε στη γάμπα, κόβοντας μεγάλο τμήμα, το οποίο όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρέθηκε για να μπορέσουν οι γιατροί να το συρράψουν.

Η βλάβη στο πόδι του παιδιού είναι σοβαρή και αρχικά του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Γ.Ν. Αμαλιάδας και έπειτα ξεκίνησε διακομιδή στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών, που ενημερώθηκε άμεσα το ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να αναμένουν το παιδί και άμεσα να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι προσευχές όλων μας συνοδεύουν το άτυχο αγοράκι για να ξεπεράσει γρήγορα αυτή την περιπέτεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.