ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απώλεια βάρους: Οι 4+1 τρόποι για να «κάψετε» το λίπος από το φαγητό του Πάσχα

Τι πρέπει να κάνετε

Απώλεια βάρους: Οι 4+1 τρόποι για να «κάψετε» το λίπος από το φαγητό του Πάσχα

Το Πάσχα ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ωστόσο τα παραπανίσια κιλά που… τσιμπήσαμε πρέπει να φύγουν άμεσα καθώς οι παραλίες μας περιμένουν.

Με το καλοκαίρι προ των πυλών επιβάλλεται η αποτοξίνωση από το κρέας που καταναλώσαμε τις τελευταίες ημέρες και εμείς σας παρουσιάζουμε πέντε τρόπους με τους οποίους θα «κάψετε» το περιττό λίπος!

Δείτε αναλυτικά:

1. Νερό και λεμόνι

Ξεκίνα τη μέρα σου με μια κούπα ζεστό νερό και στημένο λεμόνι. Μπορείς να προσθέσεις και λίγη πιπερόριζα.

2. Νερό

Το σώμα μας χρειάζεται περίπου 6-8 ποτήρια νερό την ημέρα για να μένει ενυδατωμένο και καθαρό από τις τοξίνες.

3. Επέλεξε ωμά φαγητά

Φάε ξηρούς καρπούς, αβοκάντο, αχλάδια και σπόρους για να πάρεις τα υγιή λιπαρά. Πάρε την ημερήσια δόση σου σε αντιοξειδωτικά με ένα smoothie με μαύρα μούρα.

4. Λιγότερο αλάτι

Ελάττωσε το αλάτι και βάλε άλλα μπαχαρικά και βότανα που είναι πιο υγιεινά για το σώμα,. π.χ. μαύρο πιπέρι, τσίλι, κόλιανδρος, βασιλικός, θυμάρι και βολβούς.

5. Γυμνάσου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πήγαινε για τρέξιμο ή περπάτημα 5 φορές την εβδομάδα και για 20-30 λεπτά τη μέρα για να ιδρώσεις. Αλλιώς δοκίμασε πιλάτες, γιόγκα ή μασάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.