ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος παίρνει επίσημα θέση για τον βάτραχο μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα!(φώτο)

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος παίρνει επίσημα θέση για τον βάτραχο μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα!(φώτο)

Πρωτοφανές περιστατικό σε κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Την φωτογραφία ανέβασε χρήστης του facebook και υποστήριξε ότι την έβγαλε μέσα στο σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στο ράφι με τις συσκευασμένες σαλάτες. Μέσα σε αυτήν ένας βάτραχος. Από εκείνη την ώρα τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά. Κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για αληθινό περιστατικό ή για fake news. Στα σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση έκανε την εμφάνισή της «απάντηση» από την ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και πάλι κανείς δεν μπορούσε να βεβαιώσει αν ήταν από την επίσημη σελίδα.

Ο βάτραχος εντωμεταξύ έχει γίνει πολύ διάσημος αφού η εικόνα του μέσα στην σαλάτα έχει αναπαραχθεί όσο λίγες. Η ΑΒ Βασιλόπουλος εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται. Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.