ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προσοχή: Aυτό είναι το συστατικό που δεν πρέπει να βάζετε ποτέ στο μπέργκερ σας

Προσοχή: Aυτό είναι το συστατικό που δεν πρέπει να βάζετε ποτέ στο μπέργκερ σας

Το μπέργκερ είναι μια «θερμιδική βόμβα» αλλά αν φτιαχτεί από από φρέσκα υλικά και όχι τόσα toppings (που αυτά έχουν κατά κύριο τα περισσότερα λιπαρά) τότε ελέγχετε τι μπαίνει στο στομάχι σας και κατά συνέπεια στον οργανισμό σας. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα έτοιμα μπέργκερ από ταχυφαγεία και εστιατόρια.

Σερβιτόρος που εργάζεται σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης -σε άρθρο που δημοσιεύεται στο shefinds.com- υποστηρίζει ότι το μαρούλι το επιφορτίσει αρνητικά καθώς πριν χρησιμοποιηθεί μπορεί να παραμείνει για ώρες σε ένα μπολ, χωρίς να είναι τόσο καλά πλυμένο (υπάρχει περίπτωση να μην είναι καθόλου πλυμένο!)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνήθως ο ένοχος εάν πάθεις τροφική δηλητηρίαση από λαχανικά είναι τα βακτήρια E. coli και η σαλμονέλα. Συχνά επίσης τα λαχανικά μολύνονται από νοροϊούς μέσω του νερού του ποτίσματος, του χώματος και της επαφής με τα ανθρώπινα χέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.