ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκατ. πολίτες εμβολιάστηκαν με πειραματικά εμβόλια; – Τι είπε ο Σ.Μαζάνης

Εκατ. πολίτες εμβολιάστηκαν με πειραματικά εμβόλια; – Τι είπε ο Σ.Μαζάνης

Την παραδοχή πως μέχρι σήμερα εκατομμύρια πολίτες έχουν εμβολιαστεί με πειραματικά εμβόλια έκανε ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης, καθώς όπως είπε πλέον τα εμβόλια δεν είναι πειραματικά, δηλαδή μέχρι σήμερα ήταν.

Ο Σ.Μαζάνης μίλησε το πρωί της Κυριακής στο Mega και τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θα πρέπει να διευκρινίσουμε στους γονείς ότι το εμβόλιο είναι εθελοντικό και όχι υποχρεωτικό. Οι γονείς θα αποφασίσουν εφόσον έχουν ανήλικα παιδιά εάν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο ή όχι.

Οι έφηβοι έχουν άποψη, οπότε ο ρόλος του οικογενειακού παιδιάτρου είναι διττός Να εξηγήσει στους γονείς και το παιδί τι είναι το εμβόλιο, ποια η χρησιμότητά του και πως να το κάνει».

Απαρατήρητη ωστόσο και δίχως να σχολιαστεί από το πάνελ και τους καλεσμένους πέρασε η «υπερβόμβα» του παιδιάτρου.

«Με παρενέργειες και θέματα που ρωτάνε οι γονείς, τι θα τους πούμε;», ρωτάει ο δημοσιογράφος, για να λάβει την εξής απάντηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα τους πούμε ότι και εμείς οι παιδίατροι ακολουθούμε και διαβάζουμε τις μελέτες που έχουν γίνει από επιστήμονες. Υπάρχουν η 1η, η 2η και η 3η φάση των εμβολίων στις μελέτες. Τα εμβόλια δεν είναι πειραματικά πια είναι κανονικά εμβόλια. Τουλάχιστον έχουν πάρει άδεια από 16 ετών και άνω. Η Pfizer θα καταθέσει αίτηση για έγκριση από τα παιδιά 2 ετών και πάνω. Είναι ένα κανονικό εμβόλιο πια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.