ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ρωσία στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού με 47 εμβόλια

Η Ρωσία στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού με 47 εμβόλια

Η Ρωσία, αναπτύσσει πληθώρα εμβολίων κατά του νέου κορωνοϊού ευελπιστώντας πως κάποια εξ αυτών θα αποδώσουν απτά αποτελέσματα.

«Έως 47 εμβόλια κατά του κορωνοϊού αναπτύσσονται επί του παρόντος στη Ρωσία», σύμφωνα με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό Τατιάνα Γκολικόβα που πρόσθεσε ότι πλέον «ελπίζουμε ότι κάποια από αυτά θα δώσουν απτά αποτελέσματα».

Πέντε αγωγές κατά της COVID-19 βρίσκονται σε κλινική δοκιμή στη χώρα και ακόμα τέσσερις βρίσκονται στη διαδικασία της καταγραφής, έκανε γνωστό η ίδια.

Προ ημερών ερευνητικό κέντρο της Ρωσίας είχε εκφράσει την αισιοδοξία ότι θα προχωρήσει στην επίσημη καταχώρηση της πατέντας ενός εμβολίου έως τον Σεπτέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που αναπτύσσει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ιατρικής και Βιολογίας της Ρωσίας (FMBA) συμπεριελήφθη στον κατάλογο των υποψήφιων εμβολίων για την COVID-19 που συνέταξε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.