Σοκ από Α.Μπουρλά για εμβόλιο Pfizer: «Θα πρέπει να εμβολιαστείτε όλοι πάλι από την αρχή – Το εμβόλιο διαρκεί 6 μήνες»!

Σοκ από Α.Μπουρλά για εμβόλιο Pfizer: «Θα πρέπει να εμβολιαστείτε όλοι πάλι από την αρχή – Το εμβόλιο διαρκεί 6 μήνες»!

Για πρώτη φορά ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά και έχων στενή επαφή – πόσο «στενή» θα δείξει- με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, παραδέχθηκε ότι η ανοσία που εξασφαλίζει το εμβόλιο τεχνολογίας mRNA των Pfizer/BioNTech κατά του Covid-19 διαρκεί μόλις 6-12 μήνες και ότι όλοι όσοι το έχουν κάνει θα πρέπει από το τέλος Μαΐου, να το ξανακάνουν!

Είχε προηγηθεί δήλωση ανώνυμου στελέχους της Pfizer ότι «Πιθανόν να πρέπει να υπάρξει εκ νέου εμβολιασμός μετά από 8-12 μήνες»

Τώρα ο Α.Μπουρλά, κατεβάζει το όριο στους 6 μήνες!

To θέμα είναι αν γνωρίζει με ακρίβεια το κράτος ποιοι έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer στην Ελλάδα και πότε, έτσι ώστε να τους προειδοποιήσει ότι έχουν μόνο για έξι μήνες ανοσία!

«Είναι πιθανό να χρειάζεται νέος εμβολιασμός, σε διάστημα από έξι έως δώδεκα μήνες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης. Η ανοσία τελειώνει. Θα πρέπει να κάνετε και άλλες δόσεις» δήλωσε σε συζήτηση που φιλοξενήθηκε από το δίκτυο CNBC ο κ. Μπουρλά και αποκάλυψε ότι «Η τρίτη δόση στοχεύει στη θωράκιση από τα μεταλλαγμένα στελέχη κορωνοϊού, ενώ ήδη 144 εθελοντές έχουν δηλώσει συμμετοχή στις δοκιμές»!

Τι σημαίνουν όλα αυτά: Απλά ότι το περίφημο «τείχος ανοσίας» που θα μας εξασφάλιζε δήθεν ο εμβολιασμός, απλά δεν θα υπάρξει, γιατί η ανοσία τελειώνει και θα πρέπει εκ νέου ο πληθυσμός να εμβολιαστεί από την αρχή από τον ερχόμενο Μάϊο, προκαλώντας χάος στο εμβολιαστικό πρόγραμμα που στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα στις χώρες της ΕΕ, σέρνεται, λόγω της εγκληματικής ολιγωρίας των Βρυξελλών.

Και βέβαια η Pfizer θα θησαυρίσει: Νωρίτερα, η φαρμακευτική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει κατά 10% την παραγωγή της.

Η Pfizer παραδέχθηκε εν συνεχεία ότι «Το εμβόλιό μας εξασφαλίζει ανοσία για τουλάχιστον έξι μήνες απέναντι στη βρετανική μετάλλαξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άλμπερτ Μπουρλά γνωστοποίησε ότι η Pfizer βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την χορήγηση επιπλέον δόσεων του εμβολίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.