ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

«Θαυματουργό»: Το πρόγραμμα των επτά λεπτών που θα γυμνάσει όλο σου το σώμα (βίντεο)

«Θαυματουργό»: Το πρόγραμμα των επτά λεπτών που θα γυμνάσει όλο σου το σώμα (βίντεο)

Είναι δυνατόν να γυμνάσεις όλο σου το σώμα σε μόλις 7 λεπτά; Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε από τον Chris Jordan, διευθυντή της Ψυχολογίας της Άσκησης στο Human Performance Institute Division of Wellness & Prevention, είναι.

Ο Jordan δημιούργησε ένα 7λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής αποτελούμενο από 12 ασκήσεις και το οποίο δεν απαιτεί τη χρήση εξοπλισμού. Αν σκεφτεί κανείς ότι λόγω έλλειψης χρόνου οι περισσότεροι από εμάς δεν γυμναζόμαστε (χρησιμοποιώντας αυτό ως δικαιολογία), τότε ένα 7λεπτο πρόγραμμα που προσφέρει μια full εκγύμναση του σώματος, μπορούμε να την κάνουμε.

Δες το πρόγραμμα που σου προτείνει ο Jordan και αφιέρωσε αυτά τα 7 λεπτά την ημέρα για να κάνεις κάτι καλό για το σώμα σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.