Στην προπονήσεις που στοχεύσουν στο κάψιμο του λίπους, το τρέξιμο κρατά σημαντική θέση.

Το αερόβιο βοηθά σημαντικά στην αύξηση των παλμών της καρδιάς, την ενεργοποίηση των μυών ολόκληρου του κορμιού μας αλλά την ενίσχυση της αντοχής μας, προκειμένου σιγά σιγά να καταφέρνουμε να διανύουμε ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις σε λιγότερο χρόνο.

Έλα, όμως, που αν και το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής δεν λείπει από κανένα πρόγραμμα, οι περισσότερες από εμάς επιμένουμε σε μερικά πολύ συγκεκριμένα λάθη κυρίως σε ότι αφορά στο τρέξιμο;

Η fitness instructor και youtuber Abby Pollock αναλαμβάνει δράση και με τη βοήθεια του φίλου της, Alex, αποφασίζει να μας μάθει πώς να τα κάνουμε όλα σωστά.

Η ίδια, μας παρουσιάζει και αναλύει με κάθε λεπτομέρεια τα τρία βασικά λάθη που κάνουμε στο τρέξιμο, δίνοντας μας παράλληλα τη δική της συμβουλή προκειμένου να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από αυτά. Μην ανησυχείς όμως! Το σωστό τρέξιμο δεν θέλει κόπο, παρά μόνο τρόπο.

Μάθε λοιπόν πώς να ξεκινάς και πώς να ολοκληρώνεις σωστά την αερόβια αυτή προπόνησή σου, καταφέρνοντας να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κορμί σου.

Η Abby ξέρει. Ώρα να μάθεις κι εσύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!