ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Καλύτερα να τα αποφεύγετε: Να γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τα στεγνωτήρια χεριών (βίντεο)

«Τα στεγνωτήρια χεριών στις δημόσιες τουαλέτες είναι αηδιαστικά και σκορπάνε πολλά βακτήρια»

Καλύτερα να τα αποφεύγετε: Να γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τα στεγνωτήρια χεριών (βίντεο)

Αρκετές είναι οι καφετέριες, τα εστιατόρια και τα νυχτερινά μαγαζιά, που έχουν αντικαταστήσει στις τουαλέτες, τα χαρτιά με τα οποία σκουπίζουμε τα χέρια, με στεγνωτήρια.

Κάτι που σε πρώτη ανάγνωση βοηθάει το περιβάλλον, όμως φαίνεται πως η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική.

Σύμφωνα με έναν γιατρό που είναι διάσημος στο TikTok με το όνομα χρήστη «MadMedicine», έχοντας 1,2 εκατομμύρια λογαριασμούς να τον ακολουθούν, δεν θα πρέπει με τίποτα να χρησιμοποιούσε τα στεγνωτήρια χεριών.

«Μισώ που θα σας πω εγώ αυτά τα άσχημα νέα, αλλά τα στεγνωτήρια χεριών στις δημόσιες τουαλέτες είναι αηδιαστικά και σκορπάνε πολλά βακτήρια. Υπάρχουν μελέτες που λένε ότι σκορπάνε περισσότερα και από τις πετσέτες», είπε χαρακτηριστικά στο viral video του.

@madmedicine

#stitch with @kiingliima ew. #hairdryer #dysonairwrap #dysonhair #hairfacts #humanbody #tiktokdoctor #medicalfacts #handdryer #LaysGoldenDuet

♬ original sound – Dr. Farhan

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Guardian, τα φίλτρα μέσα στα στεγνωτήρια χεριών μπορούν να πιάσουν έως και το 99,5% των σωματιδίων μεγέθους 0,3 microns ή ακόμα και μεγαλύτερα, ωστόσο δεν είναι λίγοι που το αμφισβητούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.