ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μας πάνε για αναγκαστική 5η δόση εμβολίων κατά του Covid-19 παρά τους θανάτους!

Δίχως τέλος το θρίλερ με τον εμπαιγμό της κυβέρνησης

Μας πάνε για αναγκαστική 5η δόση εμβολίων κατά του Covid-19 παρά τους θανάτους!

«Ναι» λέει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών στην πέμπτη δόση όσων προχώρησαν στην αναμνηστική τέταρτη δόση του εμβολίου μέσα στο καλοκαίρι.

Μάλιστα, η Επιτροπή υπογραμμίζει ότι η σύσταση δίνεται με την παρακάτω διευκρίνηση σε υγιείς πολίτες:

«Παρέχεται εξατομικευμένα η δυνατότητα εμβολιασμού με διδύναμα επικαιροποιημένα εμβόλια για δεύτερη αναμνηστική ή τρίτη αναμνηστική δόση σε άτομα ηλικίας 30 ως 59 ετών που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντα ιατρού».

Όλα αυτά παρά την κάθετη αύξηση του αριθμού των θανάτων μετά τα εμβόλια που στην Ελλάδα είναι της τάξεως του 25% από το 2019!

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η αύξηση ήταν 5.011 ή 6,26% στο α’ εξάμηνο, ο οποίος προστίθεται στην περσινή θεαματική αύξηση του 20%.

Αυτό σημαίνει πως μέχρι το τέλος του έτους και αν διατηρηθεί ο ίδιος ρυθμός θνησιμότητας θα έχουμε μία αύξηση της τάξεως των 10.000 θανάτων στην Ελλάδα!

Φυσικά μέσα σε αυτούς τους θανάτους περιλαμβάνονται και οι θάνατοι που οφείλονται στην «επιτυχημένη διαχείριση» της πανδημίας από την κυβέρνηση.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ δημοσίευσαν νέα δεδομένα στις 15/7/2022 που δείχνουν συνολικά 1.341.608 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από εμβόλια Covid που υποβλήθηκαν μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 8 Ιουλίου 2022, στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS).

Πρόκειται για αύξηση 12.473 ανεπιθύμητων ενεργειών σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Το VAERS είναι το κύριο σύστημα που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων στα εμβόλια στις ΗΠΑ.

Τα δεδομένα περιλάμβαναν συνολικά 29.460 αναφορές θανάτων – αύξηση 187 σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα – και 243.466 σοβαρές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων θανάτων, κατά την ίδια χρονική περίοδο – 1.566 αυξημένες σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Από τους 29.460 αναφερόμενους θανάτους, 19.066 περιπτώσεις αποδίδονται στο εμβόλιο Covid της Pfizer, 7.770 στη Moderna και 2.563 περιπτώσεις στην Johnson & Johnson (J&J).

Στοιχεία σοκ

Εξαιρουμένων των «ξένων αναφορών» στη VAERS, 842.576 ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 13.604 θανάτων και 85.731 σοβαρών τραυματισμών, αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 8 Ιουλίου 2022.

Οι ξένες αναφορές είναι εκείνες που στέλνουν ξένες θυγατρικές σε κατασκευαστές εμβολίων στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), εάν ένας κατασκευαστής ειδοποιηθεί για μια αναφορά ξένης περίπτωσης που περιγράφει ένα συμβάν που είναι και σοβαρό και δεν εμφανίζεται στην ετικέτα του προϊόντος, ο κατασκευαστής πρέπει να υποβάλει την αναφορά στη VAERS.

Από τους 13.604 θανάτους στις ΗΠΑ που αναφέρθηκαν έως τις 8 Ιουλίου, το 15% σημειώθηκε εντός 24 ωρών από τον εμβολιασμό, το 19% σημειώθηκε εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό και το 58% σημειώθηκε σε άτομα που εμφάνισαν εμφάνιση συμπτωμάτων εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε επαναφέρει από εχθές  την πολιτική των απαγορεύσεων και των περιορισμών στους πολίτες αναφορικά με την «πανδημία» του Covid-19 τη στιγμή που σχεδόν όλες οι χώρες πλην των ολοκληρωτικών καθεστώτων όπως η Κίνα τις έχουν αποσύρει!

Σύμφωνα με νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που τέθηκε τη Δευτέρα (12/9) σε διαβούλευση οι εργαζόμενοι τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα συνεχίζουν μέχρι και το τέλος του έτους να επιδεικνύουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού… σε διαφορετική περίπτωση θα υποβάλλονται σε rapid test έως το τέλος του 2022!

Αυτό ορίζεται στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις».

Στην πράξη σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του έτους, να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Άρα να είναι υποχρεωτικά πλήρως εμβολιασμένοι, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Σε ποιους συστήνεται επικαιροποιημένο εμβόλιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συστήνεται η χορήγηση αναμνηστικής δόσης με τα επικαιροποιημένα διδύναμα εμβόλια (ΒΑ.1, ΒΑ.4/ΒΑ.5) έναντι του κορωνοϊό σε χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών μετά την τελευταία δόση του εμβολίου ή τη νόσηση από κορωνοϊό:

  • σε όλα τα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω
  • σε άτομα ηλικίας 12-59 ετών που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού
  • σε διαμένοντες και εργαζόμενους σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων ή άλλες μονάδες φροντίδας χρονίως πασχόντων
  • σε επαγγελματίες υγείας
  • σε διαβιούντες με άτομα σε ανοσοκαταστολή ή άλλο υποκείμενο νόσημα
  • σε φροντιστές ατόμων που πάσχουν από νοσήματα που αυξάνουν τον κίνδυνο επιπλοκών από κορωνοϊό
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.