ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ομολογία από Pfizer: «Το εμβόλιό μας δεν ελέγχθηκε ποτέ για το αν προλαμβάνει την μετάδοση του Covid-19»!

ΠΟΥ: «Δεν ξέρουμε αν είναι ασφαλή τα νέα επικαιροποιημένα εμβόλια»

Ομολογία από Pfizer: «Το εμβόλιό μας δεν ελέγχθηκε ποτέ για το αν προλαμβάνει την μετάδοση του Covid-19»!

Η Pfizer παραδέχτηκε στην επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου που διερευνά την προμήθεια των εμβολίων από την ΕΕ ότι το εμβόλιό της δεν ελέγχθηκε ποτέ για το αν προλαμβάνει την μετάδοση του Covid-19!

Συνεπώς ο ισχυρισμός της ελληνικής κυβέρνησης «εμβολιαστείτε για τους συνανθρώπους σας» ήταν ψευδής.

Την αποκάλυψη την έκανε ο Ολλανδός Ευρωβουλευτής Rob Ross , με ανάρτηση του στο Twitter.

Μάλιστα όπως ανφέρει χαρακτηριστικά «Η μόνη σκοπιμότητα του «Διαβατηρίου Covid» ήταν μόνο ο εκβιασμός των ανθρώπων για να εμβολιαστούν»!

«ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Pfizer ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Ο Ολλανδός Ευρωβουλευτής Rob Ross , με ανάρτηση του στο Twitter, αναφέρει:

#Από την κατάθεση Covid η Διευθύντρια της Pfizer παραδέχτηκε ότι: το εμβόλιο τους ποτέ δεν ελέγχθηκε αν προλαμβάνει την μετάδοση της νόσου !!!

# «Το εμβολιαστείτε για τους συνανθρώπους σας ήταν, πάντα , ΨΕΜΑ»

# «Η μόνη σκοπιμότητα του «Διαβατηρίου Covid» ήταν μόνο ο εκβιασμός των ανθρώπων για να εμβολιαστούν»
# «Ο κόσμος πρέπει να μάθει» λέει ο Rob Ross και ζητά να κοινοποιήσουμε το βίντεο.
##Το έκανα και περιμένω την τακτική παρέα μου: την λογοκρισία του FB…»

Ο ΠΟΥ δεν συνιστά τα «νέα επικαιροποιημένα εμβόλια» κατά της Covid-19 γιατί δεν έχουν περάσει από κλινικές δοκιμές και έχουν δοκιμαστεί μόνο σε οκτώ ποντίκια!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Dr. Joachim Hombach του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας «δεν επαρκούν επί του παρόντος τα δεδομένα για να υποστηρίξουν μία οποιαδήποτε σύσταση προτίμησης».

Δηλαδή, ο ΠΟΥ δεν το προτείνει για να εμβολιαστούν οι πολίτες αλλά η κυβέρνηση το προτείνει και επιμένει να το κάνουν.

Ο ΠΟΥ στην ουσία παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει αν τα εμβόλια αυτά είναι ασφαλή.

«Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΟΜΙΚΡΟΝ Β.Α4/5, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΕΠΑΡΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Dr Hombach , SAGE, WHO :

«Τα διαθέσιμα επί του παρόντος δεδομένα δεν επαρκούν για να υποστηρίξουν την έκδοση οποιασδήποτε σύστασης προτίμησης, για επαναληπτικά διδύναμα επικαιροποιημένα εμβόλια (έναντι Όμικρον Β. Α4/5) αντί των επαναληπτικών δόσεων εμβολίων που περιέχουν μόνο τον προγονικό ιό”.
«Currently available data are not sufficient to support the issuance of any preferential recommendation for bivalent variant-containing vaccine boosters over ancestral-virus-only boosters”, SAGE said in a statement.»

Άδικο δεν έχουν για τα διδύναμα Β.Α4/5! Σε 8 ποντικούς βαρβάτους τα δοκίμασαν!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.