ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στην Αθήνα είναι γεγονός (φώτο)

Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στην Αθήνα είναι γεγονός (φώτο)

Στην οδό Πανεπιστημίου στήθηκε εδώ και λίγες ώρες ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στην Αθήνα!

Πρόκειται για ένα μηχάνημα εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο της βιομηχανικής κάνναβης η χρήση της οποίας έχει νομιμοποιηθεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Προϊόντα της βιομηχανικής κάνναβης πωλούνται σε εξειδικευμένα μαγαζιά. Σημειώνεται ότι η βιομηχανική κάνναβη περιέχει την ουσία CBD που σημαίνει ότι δεν θεωρείται ότι έχει παρενέργειες (ψυχοτρόπες ή ευφορικές κατ’ άλλους).

Από την ελληνική Βουλή έχει ψηφιστεί από τον Μάρτιο του 2018 και ο νόμος που προβλέπει την καλλιέργεια και φαρμακευτικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους. Η συγκεκριμένη κάνναβη ωστόσο περιέχει την ουσία THC (η οποία και έχει παρενέργειες) εξ ου και το θεσμικό πλαίσιο είναι εξαιρετικά αυστηρό.

Δείτε τα προϊόντα που πουλά η εταιρεία στην οποία ανήκει το αυτόματο μηχάνημα πώλησης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.