Συγκλονιστικές αλήθειες για Covid-19 σε βρετανικό ΜΜΕ: «Tα τελευταία 2 χρόνια ήταν μια χιονοθύελλα ψεμάτων»

«20.000 Βρετανοί πέθαναν από το εμβόλιο - Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές από καρδιακές προσβολές» λέει ο M.Steyn

Συγκλονιστικές αλήθειες για Covid-19 σε βρετανικό ΜΜΕ: «Tα τελευταία 2 χρόνια ήταν μια χιονοθύελλα ψεμάτων»

Συγκλονιστικά ήταν τα όσα ακούστηκαν στο βρετανικό κανάλι GBN από τον δημοσιογράφο Mark Steyn, o οποίος δίχως να «μασά» τα λόγια του είπε απίστευτες αλήθειες για τον Covid-19 και τα εμβόλια. 

«Ο Covid-19 ήταν η μεγαλύτερη καταστροφή λόγω δημόσιας πολιτικής σε καιρό ειρήνης του τελευταίου αιώνα και κάθε μέρα φέρνει νέες μελέτες που επιβεβαιώνουν ότι τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής στον δυτικό κόσμο ήταν μια χιονοθύελλα ψεμάτων», τόνισε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επίσημα στοιχεία για την αποτελεσματικότητα τονίζοντας ότι «σύμφωνα με την τελευταία αναφορά για τα εμβόλια από την Υπηρεσία Ασφαλείας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου η αποτελεσματικότητα για τους τριπλοεμβολιασμένους νέους είναι κάτω του μηδενός, το ίδιο και για τους ηλικιωμένους τριπλοεμβολιασμένους. 

Αν είσαι 60 ή μεγαλύτερος οι τριπλοεμβολιασμένοι έχουν πέντε φορές περισσότερη πιθανότητα να κολλήσουν Covid-19 από τους ανεμβολίαστους. Αν είσαι πάνω από τα 80 τα εμβόλια δεν προσφέρουν καμία προστασία που να είναι στατιστικά ανιχνεύσιμη».

Παράλληλα μίλησε και για τις παρενέργειες των εμβολίων για τον κορωνοϊό: «Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές και άλλοι αθλητές πέθαναν από καρδιακές προσβολές αφού εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού. 

Υπάρχουν αριθμοί που δείχνουν ότι έως και 20.000 κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου πέθαναν από το εμβόλιο. Ξαφνικά υπάρχει πολλή ανεξήγητη υπερβάλλουσα θνησιμότητα». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.