ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: 49χρονος ένιωσε αδιαθεσία και κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο

Καθημερινό φαινόμενο οι ξαφνικοί θάνατοι στην Ελλάδα

Βόλος: 49χρονος ένιωσε αδιαθεσία και κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο

Η λίστα των ξαφνικών θανάτων μεγαλώνει διαρκώς καθώς την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο άφησε χθες το μεσημέρι ένας 49χρονος άνδρας από τον Ριζόμυλο, οικισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα taxydromos.gr, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για να μεταβεί στον Ριζόμυλο προκειμένου να παραλάβει έναν 49χρονο άνδρα που, πιθανότατα, είχε υποστεί έμφραγμα.

Ο άνδρας μετά από έντονη αδιαθεσία κατέρρευσε στην αυλή του σπιτιού του και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο έσπευσε αμέσως στο σημείο να παραλάβει τον άνδρα και να του παράξει τις πρώτες βοήθειες. Για αρκετή ώρα, οι διασώστες του έκαναν ΚΑΡΠΑ προσπαθώντας να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά μάταια.

Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε μέσα στο ασθενοφόρο την ώρα που μεταφέρονταν στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου. Εκεί, διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατος του. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο 49χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Οι ξαφνικοί θάνατοι έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αφορούν συνήθως νέους ανθρώπους που στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν είχαν κανένα παθολογικό πρόβλημα.

Η αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα, η οποία χαρακτηρίζεται ως υπερβάλλουσα θνητότητα, ξεκίνησε από το 2021 όταν και άρχισαν οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά της Covid-19 με πειραματικά επί της ουσίας σκευάσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμβολιασμοί οι οποίοι στην συνέχεια έγιναν αναγκαστικοί και εκβιαστικοί με απώλεια εισοδήματος ή και εργασίας για όσους αρνιόντουσαν να το πράξουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.