ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντός χρονοδιαγράμματος η παραγωγή του μεταφορικού Α-400Μ

Εντός χρονοδιαγράμματος η παραγωγή του μεταφορικού Α-400Μ

Η Αirbus διαβεβαίωσε πρόσφατα το σύνολο των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανάπτυξης του νέου μέσου μεταφορικού αεροσκάφους Α-400Μ, ότι το πρόγραμμα παραγωγής και κατ’ επέκταση και των παραδόσεων δεν πρόκειται να αλλάξει.

Η διαβεβαίωση ακολούθησε την επίσημη δήλωση του προέδρου της εταιρείας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία προέβλεψε τρίμηνη καθυστέρηση στη διαδικασία συναρμολόγησης του πρώτου αεροσκάφους, αποκλειστικά και μόνο για λόγους περιορισμού των τεχνικών και οικονομικών κινδύνων. Σημειώνεται ότι η συναρμολόγηση του πρώτου Α-400Μ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο στις εγκαταστάσεις της EADS-CASA στο Getafe, έξω από τη Μαδρίτη. Εκεί μάλιστα έχει δημιουργηθεί και το κέντρο EADS-MTA, το οποίο και θα αναλάβει την υλοποίηση του προγράμματος των στατικών και πτητικών δοκιμών του αεροπλάνου. Υπενθυμίζεται ότι η τελική συναρμολόγηση των μεταφορικών αεροπλάνων Α-400Μ θα γίνεται σε εγκαταστάσεις στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.