ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Σε πλήρη παραγωγή η κατασκευή ατράκτων του F-35

ΗΠΑ: Σε πλήρη παραγωγή η κατασκευή ατράκτων του F-35

Σε πλήρη παραγωγή βρίσκεται από το τον Μάιο η κατασκευή των κεντρικών τμημάτων των ατράκτων του μαχητικού F-35 Lightning II από την εταιρεία Northrop Grumman στο εργοστάσιο στο Palmdale στην Ανατολική Καλιφόρνια.

Η εταιρεία ολοκλήρωσε την κατασκευή των πρώτων 400 των κεντρικών τμημάτων των ατράκτων του μαχητικού και ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου η κατασκευή ακόμη 500 τμημάτων στο κρατικό εργοστάσιο στην Έρημο Mojave.

Τα τμήματα αυτά στέλνονται αεροπορικώς στο εργοστάσιο της Lockheed Martin στο Fort Worth του Τέξας, στο εργοστάσιο στην Ιταλία και στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με την Northrop Grumman η εταιρεία κατασκεύαζε ένα τμήμα της κεντρικής ατράκτου κάθε 1,5 ημέρες στο πρώτο τρίμηνο του 2017 επιτυγχάνοντας την κατασκευή συνολικά 74 τμημάτων ολόκληρο το 2017.

Για το 2018 η εταιρεία στοχεύει να κατασκευάσει 113 τμήματα ατράκτων και το 2019 συνολικά 153 τμήματα ατράκτων. Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος η εταιρεία προσέλαβε 1.000 εργαζόμενους από τις αρχές του 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.