ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουκρανία: Άγνωστος πέταξε εκρηκτικό μηχανισμό στον φράχτη της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Κίεβο (upd)

Ουκρανία: Άγνωστος πέταξε εκρηκτικό μηχανισμό στον φράχτη της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Κίεβο (upd)

Η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στο Κίεβο έγινε στόχος επίθεσης με εκρηκτικό μηχανισμό τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, ανέφερε η αστυνομία της ουκρανικής πρωτεύουσας, υπογραμμίζοντας πως η έκρηξη δεν προκάλεσε θύματα.

«Στις 00:05 οι δυνάμεις της τάξης ενημερώθηκαν για μία έκρηξη στην περίμετρο της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στο Κίεβο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Άγνωστος εκτόξευσε εκρηκτικό μηχανισμό στην περίμετρο της πρεσβείας. Κανείς δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση. Έχει ξεκινήσει έρευνα για «τρομοκρατική ενέργεια», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

«Η πρεσβεία εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής, υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Η ουκρανική διπλωματία καταδίκασε «σθεναρά» αυτή την «τρομοκρατική ενέργεια», με μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Μαριάνα Μπέτσα.

«Οι δυνάμεις της τάξης λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαλευκάνουν το έγκλημα», έγραψε και διευκρίνισε πως έχουν ληφθεί «επιπλέον μέτρα για την ασφάλεια» της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.