ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Τραυματίες και ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε γυμνάσιο της Ουάσινγκτον – Συνελήφθη ο δράστης (φωτό, βίντεο)

ΗΠΑ: Τραυματίες και ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε γυμνάσιο της Ουάσινγκτον – Συνελήφθη ο δράστης (φωτό, βίντεο)

Συναγερμός από πυροβολισμούς στο Freeman High School στην Ουάσιγκτον σήμανε την Τετάρτη το πρωί (τοπική ώρα), με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και να αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας ολόκληρη περιοχή.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ένοπλος εισέβαλε και άνοιξε πυρ στις εγκαταστάσεις του Freeman High School στο Ρόκφορντ της περιοχής Spokane, τραυματίζοντας έξι παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός. Φωτογραφιές δείχνουν τους νεαρούς μαθητές έντρομους να κρύβονται κάτω από τα θρανία τους, περιμένοντας την επέμβαση των αστυνομικών.

Οι έξι τραυματίες εντοπίστηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες άνοιξε πυρ ο ένοπλος άνδρας.

Σύμφωνα με δήλωση του αρχηγού της πυροσβεστικής της περιοχής, «Ο δράστης συνελήφθη».

https://twitter.com/Breaking911/status/908039742238883842

https://twitter.com/PzFeed/status/908024946542235649

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/RouserNews/status/908025978164793345

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.