ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκκένωση σιδηροδρομικού σταθμού στο Λονδίνο- Ταξιδιώτες «ποδοπατήθηκαν» ώστε να απομακρυνθούν

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκκένωση σιδηροδρομικού σταθμού στο Λονδίνο- Ταξιδιώτες «ποδοπατήθηκαν» ώστε να απομακρυνθούν

Δεν ησυχάζει το Λονδίνο! Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, νέος συναγερμός τρομοκρατεί πολίτες στη βρετανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έντρομοι ταξιδιώτες «ποδοπατήθηκαν» στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από το σταθμό, όταν άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να εξετάσουν το περιστατικό.


Πολίτες που βρίσκονται στον σταθμό τουιτάρουν λεπτό προς λεπτό και περιγράφουν τον τρόμο που έζησαν.

«Δεν έχω τρομοκρατηθεί περισσότερο στη ζωή μου. Μείνετε μακρυά από την περιοχή», περιγράφει ένας χρήστης του twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.