ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H απειλή των Χούτι στην Υεμένη στην ατζέντα του Ντ. Τραμπ και του Σαουδάραβα πρίγκιπα διαδόχου

H απειλή των Χούτι στην Υεμένη στην ατζέντα του Ντ. Τραμπ και του Σαουδάραβα πρίγκιπα διαδόχου

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και οι πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν συζήτησαν την κατάσταση στη σπαρασσόμενη από τον πόλεμο Υεμένη, σε συνάντηση που είχαν σήμερα, περιλαμβανομένης της δραστηριότητας των ανταρτών Χούτι και των Ιρανών και της ανθρωπιστικής κρίσης, ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

«Για την Υεμένη, ο πρόεδρος και ο πρίγκιπας διάδοχος συζήτησαν την απειλή που αποτελούν οι Χούτι για την περιοχή, οι οποίοι υποστηρίζονται από τους Φρουρούς της Ιρανικής Ισλαμικής Επανάστασης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του. «Οι ηγέτες συζήτησαν επιπλέον βήματα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κατάστασης και συμφώνησαν πως μια πολιτική επίλυση στη σύγκρουση είναι σε τελευταία ανάλυση απαραίτητη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του λαού της Υεμένης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.