ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Ελικόπτερο έπεσε πάνω σε κτίριο στη Βιρτζίνια – Ένας νεκρός

Βίντεο: Ελικόπτερο έπεσε πάνω σε κτίριο στη Βιρτζίνια – Ένας νεκρός

Δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Ουίλιαμσμπεργκ των ΗΠΑ με ένα ελικόπτερο το οποίο κατέπεσε πάνω σε κτίριο.

Ελικόπτερο κατέπεσε την Κυριακή σε κτίριο διαμερισμάτων στην Πολιτεία Βιρτζίνια, στις ανατολικές ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Υπάρχει «ένας επιβεβαιωμένος θάνατος στο εσωτερικό» του κτιρίου, γνωστοποίησε η αστυνομία της Πολιτείας, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Press.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Ουίλιαμσμπεργκ, όχι μακριά από το Νόρφολκ, όπου βρίσκεται μια ναυτική βάση του στόλου του Ατλαντικού του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

Το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει ότι δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με την αστυνομία της πόλης αμέσως.

Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WAVY μετέδωσε εικόνες από το κτίριο διαμερισμάτων, μεγάλο μέρος της οροφής του οποίου έχει υποχωρήσει.

Κάτοικος της πόλης που μίλησε στο δίκτυο ανέφερε πως άκουσε μια «ισχυρή έκρηξη». Άλλοι αφηγήθηκαν πως το ελικόπτερο πετούσε σε χαμηλό ύψος πριν από το δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.