ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο-σοκ από την συντριβή αεροσκάφους στη Νότια Αφρική: Τραβήχτηκε μέσα από την καμπίνα!

Βίντεο-σοκ από την συντριβή αεροσκάφους στη Νότια Αφρική: Τραβήχτηκε μέσα από την καμπίνα!

Βίντεο από την πρόσφατη συντριβή αεροσκάφους σε χωράφι στη Νότια Αφρική, που στοίχισε το θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων 19 έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μία εβδομάδα μετά.

Το βίντεο καταγράφει τις τελευταίες στιγμές πριν από την πρόσκρουση στο έδαφος και τραβήχτηκε μέσα από την καμπίνα και δείχνει την αγωνία «των τελευταίων δευτερολέπτων» όταν το ίδιο το άτομο που το τραβάει δεν ξέρει αν θα επιβιώσει.

Λένε επιστήμονες ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο εγκέφαλος λειτουργεί διαφορετικά και «διαστέλλει» τον χρόνο με αποτέλεσμα οι τελευταίες στιγμές να φαίνονται περίπου ως «αιώνες».

Φωτιά διακρίνεται να βγαίνει από τον κινητήρα στο αριστερό φτερό του αεροσκάφους, που χάνει ύψος, ενώ ένας επιβάτης ακούγεται να λέει: «Αυτό εξελίσσεται πολύ άσχημα».

Αμέσως μετά, το αεροσκάφος, τύπου Convair CV-340, πέφτει στο έδαφος, λίγο έξω από την Πρετόρια και όλα γίνονται μαύρα, ενώ μετά από λίγο φαίνονται οι επιβάτες, που προσπαθούν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος και να εξακριβώσουν τα τραύματά τους

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αεροσκάφος ετοιμάζονταν να αποσυρθεί και να ενταχθεί σε μουσείο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.