ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι ΗΠΑ ενισχύουν τη στρατιωτική τους παρουσία στο Κόσοβο

Οι ΗΠΑ ενισχύουν τη στρατιωτική τους παρουσία στο Κόσοβο

Στη σκιά των δηλώσεων από Κοσοβάρους, Σέρβους και δυτικούς πολιτικούς περί αλλαγής συνόρων στο Κόσοβο οι ΗΠΑ ενισχύουν την στρατιωτική τους παρουσία στην περιοχή με 125 στρατιώτες.

Τον Σεπτέμβριο, περισσότεροι από 125 στρατιώτες της αμερικανικής Εθνικής Φρουράς του Τενεσί, οι οποίοι έχουν ανατεθεί στο 1-230ο Τάγμα Επιθετικών Ελικόπτέρων , θα ξεκινήσουν μια 11μηνη αποστολή στο Κοσσυφοπέδιο για να υποστηρίξουν την επιχείρηση Joint Guardian, τη διεθνή δύναμη υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αμερικανικό τάγμα ειδικεύεται σε επίθεση από αέρα, αερομεταφορά και αεροπορική εκκένωση τραυματιών. Το 1-230ο τάγμα έχει την έδρα του στο Nashville, “Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών έχει διατηρήσει την παρουσία του στο Κοσσυφοπέδιο εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια και τα τελευταία χρόνια αυτές οι δυνάμεις σταθερότητας βρίσκονται υπό τις διαταγές της Εθνικής Φρουράς”, δήλωσε ο στρατηγός Μαξ Χάστον. “Η σταθεροποίηση αυτής της χώρας αποτελεί δέσμευση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και η Εθνική Φρουρά του Τενεσί έχει αναπτύξει πολυάριθμες μονάδες και προσωπικό με την πάροδο των χρόνων για να βοηθήσει στη διατήρηση της ειρήνης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.