ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ν.Τραμπ προς κυβέρνηση Νότιας Αφρικής για το πογκρόμ κατά των λευκών: «Είστε υπό επιτήρηση για τα εγκλήματά σας»!

Ν.Τραμπ προς κυβέρνηση Νότιας Αφρικής για το πογκρόμ κατά των λευκών: «Είστε υπό επιτήρηση για τα εγκλήματά σας»!

Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν σήμερα, δια του πλέον αρμόδιου, του προέδρου τους Ν.Τραμπ, την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής να σταματήσει τους διωγμούς των λευκών υπηκόων της χώρας και να σταματήσει τις απαλλοτριώσεις των περιουσιών τους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος στο μήνυμά του αυτό ανέφερε ότι ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο να «Παρακολουθεί στενά τις κατασχέσεις και τις αρπαγές γαιών και αγροκτημάτων και τους φόνους αγροτών σε μεγάλη κλίμακα στη χώρα αυτή».

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1032454567152246785

Οι δολοφονίες και οι βιασμοί σε ολόκληρη τη χώρα σε βάρος των λευκών κατοίκων βρίσκονται σε ένα πρωτοφανές επίπεδο, παίρνοντας πλέον διαστάσεις γενοκτονίας κατά του λευκού πληθυσμού που αποτελεί το 18% του συνολικού πλυθυσμού της χώρας.

Συνολικά 131 λευκοί έχουν δολοφονηθεί από τις αρχές του 2017 σε 632 επιθέσεις, σχεδόν όλοι αγρότες, μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης τη κυβέρνησης να προχωρήσει σε βίαιες απαλλοτριώσεις της γης τους για να κάνει «δίκαιη αναδιανομή» της γης.

Οι Νοτιοαφρικάνοι αντέδρασαν στο tweet λέγοντας ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ… «αναζωπυρώνει τον φυλετικό διαχωρισμό και οι μαύροι των αργών της Νότιας Αφρικής κάλεσαν την επιτετραμμένη των Ηνωμένων Πολιτειών Τζέσι Λάπεν για να της διαβιβάσουν διαμαρτυρία της κυβέρνησης για το μήνυμα που ανάρτησε στο twitter.

Εδώ, μέλη της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής:

Πρόσφατα η Ρωσία κάλεσε του λευκούς αγρότες που διώκονται και τους παίρνουν την γη στη Νότιο Αφρική, να τους παραχωρήσει γη στην Κριμαία που οι κλιματολογικές συνθήκες μοιάζουν με της Νοτίου Αφρικής και να ξεκινήσουν εκεί μια νέα ζωή.

Οι λευκοί αναπτύσσουν δυνάμεις αυτοάμυνας και εκπαιδεύονται καθημερινά, πρώτα για να σώσουν τις ζωές τους και μετά τις περιουσίες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.