ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η οργάνωση FARC στην Κολομβία άρχισε τις εχθροπραξίες μετά την δίμηνη ανακωχή

Η  οργάνωση FARC στην Κολομβία  άρχισε τις εχθροπραξίες μετά την δίμηνη  ανακωχή

Η κολομβιανή οργάνωση « Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις Κολομβίας» (FARC), άρχισε και πάλι τις ένοπλες επιχειρήσεις της, ανατινάζοντας ένα τμήμα του αγωγού πετρελαίου στο νότιο τμήμα της χώρας.

Η ισχύς της δίμηνης εκεχειρίας μεταξύ της οργάνωσης και της κυβέρνησης έληξε την Κυριακή.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον αγωγό πετρελαίου, που ανήκει στην κρατική εταιρεία Ecopetrol. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, οι άνδρες της οργάνωσης επιτέθηκαν επίσης εναντίον δύο αστυνομικών τμημάτων.

Οι αριστερές ριζοσπαστικές δυνάμεις των ανταρτών είχαν κηρύξει την εκεχειρία κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση της Κολομβίας στην Κούβα. Ωστόσο, οι Αρχές αρνούνται να διακόψουν την ένοπλη τους επιχείρηση εναντίον της οργάνωσης αν δεν υπογραφεί μεταξύ τους οριστική ειρηνευτική συμφωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.