ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φθιώτιδα: Ληστές χτύπησαν και έδεσαν ηλικιωμένο για 1700 ευρώ

Φθιώτιδα: Ληστές χτύπησαν και έδεσαν ηλικιωμένο για 1700 ευρώ

Σε συναγερμό βρίσκεται η αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας! Για να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα στήνει μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή, για να εντοπίσει παραβάτες και ληστές.

Αυτό το περιστατικό ήταν διαφορετικό. Η ληστεία έγινε λίγα λεπτά πριν τις 7 το πρωί στον οικισμό ΟΣΜΑΕ στο Θεολόγο Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο νεαροί, ηλικίας περίπου 30 ετών, αιφνιδίασαν έναν 85χρονο όταν αυτός βγήκε από το σπίτι του, όπου βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του.

Οι δυο δράστες τον γρονθοκόπησαν, τον έδεσαν και στη συνέχεια έψαξαν για χρήματα.

Η σύζυγος του θύματος που ήταν στο μπάνιο και κατάλαβε τι συμβαίνει, έμεινε ήσυχη στο δωμάτιο, χωρίς οι δράστες να την αντιληφθούν.

Τελικά οι δυο ληστές πήραν 1.700 ευρώ που βρήκαν στο σπίτι και στη συνέχεια έφυγαν με το αυτοκίνητο του θύματος προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί αναζητούν ένα γκρι Peugeot 308, έχοντας στήσει μπλόκα σε κομβικά σημεία, ενώ έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις και από τη Βοιωτία, αφού είναι πολύ πιθανό οι ληστές να κινήθηκαν προς το γειτονικό νομό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: lamiareport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.