ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ηλικιωμένου που ασέλγησε σε βάρος 12χρονου στην Καλαμάτα (φωτό)

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ηλικιωμένου που ασέλγησε σε βάρος 12χρονου στην Καλαμάτα (φωτό)

Σύμφωνα με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας διατίθενται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 83χρονου συνταξιούχου καπνεργάτη που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το Σάββατο, ενώ ασελγούσε σε ένα 12χρονο με νοητική υστέρηση σε παιδική χαρά των Γιαννιτσανίκων στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Κούτρο του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας και κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων και τον εντοπισμό τυχόν άλλων θυμάτων του. Όσοι γνωρίζουν κάτι για την δράση του, μπορούν να επικοινωνούν με την Ασφάλεια Καλαμάτας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641, με την εξασφάλιση της ανωνυμίας και του απόρρητου της επικοινωνίας.

Ο ηλικιωμένος, που θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή, παραδέχθηκε ότι είχε οδηγήσει μία φορά στο σπίτι του το 12χρονο αγόρι, το οποίο υποχρέωσε σε ασελγείς πράξεις βάζοντας το να του κάνει στοματικό σεξ, ενώ τουλάχιστον δύο φορές προσπάθησε να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη, αλλά ο ανήλικος αντιστάθηκε!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.