ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Διακινητής κατάπιε ηρωίνη για να μην συλληφθεί

Ηράκλειο: Διακινητής κατάπιε ηρωίνη για να μην συλληφθεί

Εσπευσμένα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ένας 31χρονος διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος… κατάπιε τις δόσεις ηρωίνης που είχε μαζί του για να αποφύγει τη σύλληψη κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος είχε προμηθευτεί ποσότητα ηρωίνης από έναν 28χρονο και θα έκανε χρήση μαζί με έναν 49χρονο. Στο στόχαστρο των αστυνομικών μπήκαν, ακόμη, ένας 46χρονος που συναντήθηκε με έναν 41χρονο και έναν 38χρονο και τους προμήθευσε με ηρωίνη. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ακινητοποιήθηκαν ο 31χρονος και ο 46χρονος και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά 11 συσκευασίες με 4,58 γραμμάρια ηρωίνης, 94 ευρώ και τρία κινητά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε έρευνες στα σπίτια του 31χρονου και του 46χρονου, βρέθηκαν άλλα 23,55 γραμμάρια ηρωίνης, 8,9 γραμμάρια κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά μαζί με ένα μεταλλικό… γουδί και ένα ψαλίδι που έφεραν υπολείμματα ηρωίνης, επτά ναρκωτικά χάπια, πλήθος νάιλον συσκευασίες και 2.280 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων ένα πλαστό χαρτονόμισμα των δέκα ευρώ! Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.