ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σύλληψη δύο Αλβανών για διακίνηση ναρκωτικών- Τα έκρυβαν σε μια κουφάλα ενός κορμού δέντρου (φωτό)

Σύλληψη δύο Αλβανών για διακίνηση ναρκωτικών- Τα έκρυβαν σε μια κουφάλα ενός κορμού δέντρου (φωτό)

Η φύση παρείχε κρυψώνες για τις σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών που διακινούσαν στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές δίδυμα αδέλφια από την Αλβανία! Μια κουφάλα στον κορμό ενός δένδρου έξω από το εξοχικό τους στην περιοχή των Βραχνέικων και οι γύρω θάμνοι είχαν μετατραπεί σε “καβάντζες” για κοκαΐνη και χασίς!

Οι δύο 34χρονοι συνελήφθησαν από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που ερεύνησαν πρώτα την κύρια κατοικία τους στην Πάτρα, αλλά δεν βρήκαν παρά μόνο 750 ευρώ τα οποία κατέσχεσαν αργότερα, όταν αποκαλύφθηκε ότι προέρχονταν από τις πωλήσεις που είχαν κάνει. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το εξοχικό των υπόπτων, όπου επίσης δεν βρήκαν κάτι επιβαρυντικό.

Όμως, οι πληροφορίες που είχαν δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση κι έτσι “χτένισαν” τους γύρω χώρους, ώσπου ανακάλυψαν την κρυψώνα στον κορμό του δέντρου όπου βρήκαν δέκα συσκευασίες με 39,1 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά! Αμέσως μετά, ξετρύπωσαν μέσα από την πυκνή βλάστηση άλλες τέσσερις συσκευασίες με δύο κιλά και 875 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δίδυμοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.