ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ιωάννινα: Σύλληψη 25χρονου «stalker» που προσπάθησε να ασελγήσει σε τουλάχιστον 14 γυναίκες

Ιωάννινα: Σύλληψη 25χρονου «stalker» που προσπάθησε να ασελγήσει σε τουλάχιστον 14 γυναίκες

Η ανήθικη δράση ενός σάτυρου, που είχε στο ενεργητικό του πολυάριθμες επιθέσεις ανά την πόλη των Ιωαννίνων, κόπηκε ξαφνικά, έπειτα από την επιτυχή παρέμβαση των αρχών και ιδιαιτέρως ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αφού προχώρησε στη σύλληψή του.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 14 επιθέσεις του νεαρού «δράκου», αλλά η προανάκριση συνεχίζεται καθώς εκτιμάται ότι τα θύματά του είναι πολύ περισσότερα. Ο 25χρονος Έλληνας εντόπιζε τα θύματά του στους δρόμους της πόλης όπου περπατούσαν βραδινές ώρες, τις ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών τους και εκεί εξαπέλυε τις επιθέσεις του προσπαθώντας να ασελγήσει πάνω τους. Ένα από τα θύματα ήταν μία ανήλικη μαθήτρια, ενώ μία γυναίκα κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να την βιάσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, οι αστυνομικοί ζήτησαν από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων την άδεια να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 25χρονου, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλες γυναίκες στις οποίες επιχείρησε να ασελγήσει και εκείνες δεν το είχαν καταγγείλει. Στο μεταξύ, σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.