ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θρίλερ στο Μαρκόπουλο: 51χρονη «έσφαξε» την ανήλικη κόρη της με μαχαίρι και αυτοκτόνησε (φωτό, βίντεο) (upd)

Θρίλερ στο Μαρκόπουλο: 51χρονη «έσφαξε» την ανήλικη κόρη της με μαχαίρι και αυτοκτόνησε (φωτό, βίντεο) (upd)

Μία φρικιαστική οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μαρκόπουλο, όπου μία 51χρονη δολοφόνησε την κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 51χρονη κλείδωσε τον 53χρονο σύζυγό της σε αποθήκη. Στη συνέχεια, σκότωσε με μαχαίρι τη 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε.

Όταν ο άνδρας κατάφερε να βγει από την αποθήκη, αντίκρισε το σοκαριστικό θέαμα, καθώς μάνα και κόρη ήταν νεκρές. Η 51χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Δίπλα στις δύο σορούς βρέθηκε αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι το αντικείμενο της δολοφονίας.

Ο τραγικός πατέρας, στέλεχος μεγάλης τουριστικής εταιρίας, δεν μπορούσε να αντιδράσει στα όσα συνέβησαν. Ήταν στο σπίτι τη στιγμή της τραγωδίας, αλλά η σύζυγός του τον είχε κλειδώσει στο υπόγειο.

Η γυναίκα, που αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε βαριά φαρμακευτική αγωγή, ήταν σε κατάσταση αμόκ από το πρωί του Σαββάτου. Είχε τσακωθεί τόσο με τον άντρα της όσο και με την κόρη της.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας που δεν κατάλαβε πως έγιναν όλα

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, όταν χρειάστηκε να κατέβει στο υπόγειο για κάτι δουλειές, η 51χρονη σύζυγός του, συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, βρήκε την ευκαιρία και τον κλείδωσε μέσα.

Όταν μετά από αρκετή ώρα και, ακούγοντας φωνές, από το υπόλοιπο σπίτι, κατάφερε ο άνδρας να βγει από το υπόγειο, ανέβηκε πάνω και βρήκε τη σύζυγό του και τη 17χρονη κόρη τους νεκρές.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν κατάφερε αργότερα να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το χώρο όπου ήταν αποκλεισμένος, χρησιμοποίησε δυο τσεκούρια. Αυτά, βρέθηκαν με ίχνη αίματος μέσα στο υπόγειο. Εκτιμάται πως στην προσπάθειά του να βγει, τραυματίστηκε.

Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς ο 53χρονος πατέρας, η σύζυγός του είχε ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο γιατρός που την παρακολουθούσε, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν και τα φάρμακα τα οποία έπαιρνε η 51χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο άνδρας κατάφερε να βγει από το υπόγειο και μπήκε στο σπίτι, είδε κηλίδες αίματος. Αυτό, οδηγεί στο συμπέρασμα πως όλα ξεκίνησαν από το εσωτερικό του σπιτιού και κατέληξαν στην αυλή.

Νεκρές στην αυλή

Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές στην αυλή του σπιτιού. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 17χρονου κοριτσιού, το θύμα έφερε τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

Το μαχαίρι με το οποίο η 54χρονη συνταξιούχος της Ολυμπιακής σκότωσε το σπλάχνο της, βρέθηκε δίπλα στο άψυχο κορμί της. Το χρησιμοποίησε για να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε για την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος, εκτίμησε ότι τα τραύματα που φέρουν και οι δυο γυναίκες είναι συμβατά με το μαχαίρι που βρέθηκε στην αυλή.

Το σενάριο που φέρνει ανατροπή

Πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαιριές στο σώμα της 17χρονης, την οποία σκότωσε σήμερα η ίδια η 51χρονη μητέρα της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής, ενώ η θανατηφόρα ήταν στον λαιμό της άτυχης κοπέλας.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι, στο Μαρκόπουλο, όταν η μητέρα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αφού κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους, μαχαίρωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, σε μονοκατοικία επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, σε κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές και τότε κλείδωσε την πόρτα η γυναίκα του. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, στη συνέχεια άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν έπειτα από ώρα κατάφερε να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα προσπάθησε αρχικά να αποτρέψει τη μητέρα της, που ήταν συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, να αυτοκτονήσει, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής

Αποκλεισμένη περιοχή στο Μαρκόπουλο

Από την πρώτη στιγμή, ο δρόμος μπροστά από το σπίτι της οικογένειας αποκλείστηκε. Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών βρέθηκαν στο σημείο. Η πρώτη κατάθεση ήταν αυτή του πατέρα. Είπε άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν κατάφερε αργότερα να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Η 17χρονη μαθήτρια:

Φωτογραφία που η 17χρονη είχε ανεβάσει στο Instagram 40 λεπτά πριν το τραγικό συμβάν:

Το μήνυμά της ένα 24ωρο πριν πέσει νεκρή από τα χέρια της μητέρας της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.