ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eξαρθρώθηκε η σπείρα που προσπάθησε να κλέψει μίνι μάρκετ στο Π.Φάληρο

Eξαρθρώθηκε η σπείρα που προσπάθησε να κλέψει μίνι μάρκετ στο Π.Φάληρο

Τρία ήταν τα μέλη της σπείρας που προσπάθησαν να κλέψουν ένα ένα μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο. Ο υπάλληλος και ο ιδιοκτήτης έφεραν αντίσταση συλληφθεί, αφού οι δυο τους ξυλοκόπησαν έναν από αυτούς.

Την επομένη, η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, έναν 25χρονο δραπέτη φυλακών και έναν 23χρονο, οι οποίοι ήδη έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ ο τρίτος, ένας 24χρονος, νοσηλεύεται ακόμη φρουρούμενος.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι τρεις τους το τελευταίο διάστημα, από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 17 Οκτωβρίου που τερματίστηκε η δράση τους στο Παλαιό Φάληρο, είχαν πραγματοποιήσει επτά ληστείες, υπό την απειλή καλάζνικοφ, το οποίο και κατασχέθηκε.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, «από την μέχρι στιγμής έρευνα, διακριβώθηκε ότι η παραπάνω εγκληματική ομάδα έχει διαπράξει:

την 17 Οκτωβρίου 2017, ένοπλη ληστεία σε βάρος πολιτών με αφαίρεση αυτοκινήτου στην Καλλιθέα και απόπειρα ληστείας σε κατάστημα ψιλικών

την 29 Σεπτεμβρίου 2017, ένοπλη ληστεία σε βάρος αστυνομικού με αφαίρεση υπηρεσιακού οχήματος στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου

την 30 Σεπτεμβρίου 2017, ένοπλη ληστεία σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης

την 1 Οκτωβρίου 2017, ένοπλη ληστεία σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης

την 11 Οκτωβρίου 2017, ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο Προπό στον Άγιο Δημήτριο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

την 14 Οκτωβρίου 2017, ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο Προπό στον Νέο Κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.