ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Οι ΗΠΑ σταματούν τις έρευνες για το σκάνδαλο της Mercedes με τις εκπομπές diesel

Εξαπατούσε τους καταναλωτές για τα οχήματα BlueTEC

Οι ΗΠΑ σταματούν τις έρευνες για το σκάνδαλο της Mercedes με τις εκπομπές diesel

Το σκάνδαλο με το ζήτημα των εκπομπών αερίων για τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της Mercedes, που έβαλε σε περιπέτειες τη γερμανική εταιρεία περνάει στο παρελθόν.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ολοκλήρωσε την έρευνά του για το σκάνδαλο εκπομπών ντίζελ της Mercedes-Benz και η αυτοκινητοβιομηχανία δεν αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες, ανακοίνωσε η εταιρεία το Σάββατο.

Η Mercedes-Benz συνεργάστηκε πλήρως με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, ανέφερε η Renata Jungo Bruengger, μέλος του διοικητικού συμβουλίου για την ακεραιότητα, τη διακυβέρνηση και τη βιωσιμότητα της Mercedes, σε δήλωση που έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με την απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης (DOJ), κάνουμε άλλο ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ασφάλειας δικαίου σε σχέση με τις διάφορες διαδικασίες για το ντίζελ», ανέφερε η ίδια, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt σχετικά με την απόφαση του DOJ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.