ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Καβάλα: Χτύπησαν υπάλληλο βενζινάδικου και τον λήστεψαν

Καβάλα: Χτύπησαν υπάλληλο βενζινάδικου και τον λήστεψαν

Τα ίχνη τους δεν εντοπίστηκαν και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Καβάλας.

Τρέχοντας μπήκαν και τρέχοντας βγήκαν για να χαθούν μέσα στο σκοτάδι οι τρεις κακοποιοί που εισέβαλαν στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην έξοδο της Εγνατίας Οδού στη Μουσθένη Καβάλας για να το ληστέψουν.

Οι ληστές, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, απείλησαν με μαχαίρι τον 21χρονο υπάλληλο του πρατηρίου και στη συνέχεια τον χτύπησαν στο κεφάλι με ένα ξύλινο ρόπαλο, χωρίς να τον τραυματίσουν σοβαρά. Ωστόσο, δεν τόλμησε να αντισταθεί όταν άρπαξαν από την τσέπη του τις εισπράξεις ύψους 500 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το νεαρό υπάλληλο, οι δράστες διέφυγαν πεζοί από το πρατήριο, αλλά παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν αμέσως από την Αστυνομία μόλις ενημερώθηκε για την ληστεία, τα ίχνη τους δεν εντοπίστηκαν και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Καβάλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.