ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μόρια: Επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στον απόηχο των επεισοδίων της Τετάρτης

Μόρια: Επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στον απόηχο των επεισοδίων της Τετάρτης

Μονάδες της αστυνομίας πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή επιχείρηση «σκούπα» στο ΚΥΤ της Μόριας. Πρόκειται για επιχείρηση η οποία αποφασίστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν γίνει μέχρι αυτή την ώρα αρκετές συλλήψεις παράνομων μεταναστών.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιχείρηση αποφασίστηκε λόγω των τελευταίων συνεχών κρουσμάτων παραβατικότητας που συνέβησαν στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης- ληστείες, συλλήψεις για ναρκωτικά κλπ- αλλά και των επεισοδίων από παράνομους μετανάστες των οποίων η αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου είχε οριστική απορριπτική απόφαση και θα απελαύνονταν στην Τουρκία.

Δύο τραυματίες στα επεισόδια της Τετάρτης

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Μόρια το βράδυ της Τετάρτης. Ο ένας τραυματίστηκε από μία πέτρα που εκσφενδόνισε παράνομος μετανάστης και βρήκε τον αστυνομικό στο πρόσωπο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο και σπασμένα τα δόντια του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε για το σπίτι του. Ο δεύτερος τραυματίστηκε από την πτώση του μέσα σε λύματα που βρίσκονται γύρω από το φυλάκιο ΠΡΟΚΕΚΑ που βρίσκεται εντός του ΚΥΤ της Μόριας.

Ο Πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Λέσβου Δημήτρης Αλεξίου δηλώνει: «Χτες είχαμε πάλι επεισόδια στη Μόρια. Εκτός από τις επιπλέον ώρες που για μια ακόμα φορά δούλεψαν οι συνάδελφοι είχαμε και τον τραυματισμό δυο αστυνομικών, στον έναν με πέτρα του έσπασαν τα δόντια που εκτός από το τραυματισμό έχει να αντιμετωπίσει και τα έξοδα για να φτιάξει τα δόντια του γιατί η υπηρεσία δεν το αναλαμβάνει, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στην κοιλιά και έπεσε μέσα στα λύματα. Η ηγεσία μας σε όλα αυτά τα προβλήματα έχει χώσει βαθιά το κεφάλι στην άμμο και περιμένει τις επόμενες κρίσεις .Η ένωση μας σήμερα θα συναντηθεί με τον νομικό της σύμβουλο και θα καταθέσει μηνύσεις κατά των υπευθύνων».

Η ομάδα «Γιατροί χωρίς Σύνορα» περιέθαλψε 6 ανθρώπους λόγω έκθεσης σε δακρυγόνα, μεταξύ των οποίων και 3 μωρά. Επίσης, κατά τις συγκρούσεις τραυματίσθηκαν οκτώ αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.