ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ταϊλάνδη: Απήγαγαν τουρίστρια από το αεροδρόμιο και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα (βίντεο)

Ταϊλάνδη: Απήγαγαν τουρίστρια από το αεροδρόμιο και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα (βίντεο)

Mια τουρίστρια να πέφτει θύμα απαγωγής αμέσως μετά την αποβίβασή της από πτήση στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, χωρίς κανένας να αντιληφθεί τίποτα.

Η 39χρονη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι της Ταϊλάνδης μετά από μια μεγάλη πτήση από το Χονγκ Κονγκ. Μέσα σε λίγα λεπτά τέσσερις άνδρες από την Κίνα και μία γυναίκα από την Ταϊλάνδη την αρπάζουν. Το βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει δύο από τα μέλη της συμμορίας να την οδηγούν ενώ ένα τρίτο άτομο είναι μερικά βήματα πιο μπροστά.

Οι απαγωγείς την οδηγούν στους ελέγχους ασφαλείας και στη συνέχεια δύο άλλα άτομα ενώνονται με το γκρουπ στο σημείο παραλαβής των αποσκευών. Στη συνέχεια η συμμορία, ήρθε σε επαφή με τον σύζυγό της ζητώντας λύτρα ύψους 10 εκατ. μπατ (260.000 ευρώ). Μετά την παράδοση των μετρητών, ωστόσο, οι απαγωγείς απαίτησαν και άλλα 5 εκατ. μπατ (130.000 ευρώ), τα οποία ο σύζυγος αρνήθηκε να πληρώσει και κατέφυγε στην αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 39χρονη αφέθηκε ελεύθερη, παρατημένη σε δρόμο, μετά από αιχμαλωσία 13 ημερών. Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι στην απαγωγή εμπλέκεται και ένας ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας του γραφείου Μετανάστευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.