ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δολοφονική επίθεση άνανδρων (με την μέθοδο πολλοί εναντίον ενός) κατά φύλακα πάρκου στην Καλλιθέα (βίντεο, φωτό)

Δολοφονική επίθεση άνανδρων (με την μέθοδο πολλοί εναντίον ενός) κατά φύλακα πάρκου στην Καλλιθέα (βίντεο, φωτό)

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε χθες το βράδυ ο φύλακας του πάρκου της πλατείας Δαβάκη στην Καλλιθέα, όταν στην προσπάθειά του να απομακρύνει μία ομάδα ατόμων για να κλειδώσει, εκείνοι τον τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δύο αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα και παρά τις κλήσεις των αστυνομικών για παροχή βοηθείας από σταθμό του ΕΚΑΒ, ενώ αιμοραγούσε από μια αρκετά μεγάλη πληγή στην περιοχή του κεφαλιού αναγκάστηκε να περιμένει για περίπου 2 ώρες μέχρι να έρθει ασθενοφόρο. Όση ώρα περίμενε το ασθενοφόρο, τόσο θαμώνες , όσο και ο ιδιοκτήτης παρακείμενου καφέ του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.


Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νικαίας όπου εκεί χρειάστηκε να κάνει περίπου 10 ράμματα.


Τα άτομα αμέσως μετά την άναδρη επίθεση σε βάρος του φύλακα του πάρκου, πατέρα ενός 7χρονου παιδιού, σκόρπισαν στην γύρω περιοχή ενώ ο πρωταγωνιστής της επίθεσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, έφυγε τρέχοντας προς τον πεζόδρομο της οδού Ματζαγριωτάκη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το χτύπημα σε βάρος του για λίγα εκατοστά θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Πριν μερικά χρόνια από εργατικό ατύχημα στον δήμο Αλίμου όπου εργαζόταν έμεινε αρκετούς μήνες σε κώμα και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε πολύ σοβαρή εγχείρηση κατά την οποία δέχθηκε μόσχευμα στο κρανίο. Αν το χτύπημα το οποίο δέχθηκε εχθές ήταν λίγα εκατοστά δεξιότερα τώρα ο Στέλιος Κατσαϊτης θα ήταν νεκρός.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=cBDgx7i3e3U

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: kallitheaonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.