ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφόνοι Αλβανοί και Ρώσοι δεν δίστασαν να ανταλλάξουν πυροβολισμούς σε πεζόδρομο στο Περιστέρι μέρα μεσημέρι

Δολοφόνοι Αλβανοί και Ρώσοι δεν δίστασαν να ανταλλάξουν πυροβολισμούς σε πεζόδρομο στο Περιστέρι μέρα μεσημέρι

Μόνο ως δολοφόνους θα μπορούσε να περιγράψει κανείς αυτά τα αλλοδαπά τέρατα που δεν δίστασαν να ανταλλάξουν πυροβολισμούς σε πεζόδρομο με καφετέριες και όλα αυτά στις 12 το μεσημέρι στο Περιστέρι.

Το επεισόδιο έγινε στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Βεάκη, λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι την Κυριακή, ανάμεσα σε «ομογενείς»(sic) από τη Ρωσία, που ουδείς γνωρίζει ποιοι ακριβώς είναι και από πού έχουν έρθει, (πιθανότατα κάπου από τον Καύκασο) και Αλβανούς, αυτοί δεν είναι «ομογενείς», καθώς απλώς περνούν τα σύνορα.

Οι δύο τραυματίες- ένας από κάθε πλευρά- μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο, με τραύματα στο χέρι και το πόδι, ενώ οι αστυνομικοί κάνουν τη γνωστή δουλειά δηλαδή συλλέγουν κάλυκες, περί τους 8 από το σημείο της συμπλοκής, τα αίτια της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, αλλά είναι σίγουρο ότι θα αποδοθεί από την ΕΛΑΣ στο περίφημο «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», που βολεύει άπαντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.