ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρουβίκωνας: Απείλησε να κάψει τηλεοπτικό σταθμό και αθωώθηκε

Ρουβίκωνας: Απείλησε να κάψει τηλεοπτικό σταθμό και αθωώθηκε

Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο το ηγετικό στελεχος του Ρουβικωνα , ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας που με αφορμή ανάρτηση στο διαδίκτυο, με την οποία εξαπολύονταν απειλές σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού Σκαι.

Ο εισαγγελέας νωρίτερα είχε ζητήσει ενοχή του κατηγορούμενου για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος, με τον κατηγορούμενο να κάνει λόγο στην απολογία του για επιχείρηση ιδεολογικής καταστολής.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ωστόσο αθώωσε τον κατηγορούμενο κρίνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της νομοθετικής διάταξης, βάσει της οποίας ασκήθηκε η εναντίον του δίωξη. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης στα δικαστήρια ήταν συγκεντρωμένα περίπου εκατό άτομα δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στον κατηγορούμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.