ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εμπόλεμη ζώνη τα Εξάρχεια και συμπλοκές ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και MAT- Απόπειρα επίθεσης στην οικεία Φλαμπουράρη

Εμπόλεμη ζώνη τα Εξάρχεια και συμπλοκές ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και MAT- Απόπειρα επίθεσης στην οικεία Φλαμπουράρη

«Βροχή» έπεφταν οι βόμβες μολότοφ για ένα ακόμη βράδυ στα Εξάρχεια, ενώ οι κουκουλοφόροι προσπάθησαν να επιτεθούν και στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στην περιοχή.

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα, ομάδα αγνώστων επιχείρησε να επιτεθεί στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας- που έχει μπει στο στόχαστρο αρκετές φορές στο παρελθόν. Τελικά, εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν εκεί κοντά, στη συμβολή των οδών Βουλγαροκτόνου και Πουλχερίας.

Μετά τις 3:30 έγινε άλλη επίθεση, στη διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, με βόμβες μολότοφ και πέτρες ξανά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι έκαψαν ελληνική σημαία μέσα στο Πολυτεχνείο.

Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή, ενός 24χρονου Ιρανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.