ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κάμερα παραλίγο να είχε πιάσει τους δολοφόνους της Φούλας Παπανδρέου

Η κάμερα παραλίγο να είχε πιάσει τους δολοφόνους της Φούλας Παπανδρέου

Στις εργαστηριακές αναλύσεις από τα δείγματα DNA τα οποία έχουν σταλεί για ανάλυση στην Αθήνα, αλλά και στη θεά τύχη, εναποθέτουν στην παρούσα φάση τις ελπίδες τους οι αστυνομικοί της ασφάλειας Πάτρας, για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 88χρονης Φούλας Παπανδρέου μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Στην ασφάλεια της Πάτρας έχουν λάβει όλο το οπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν εγκαταστημένες σε κτίρια και επιχειρήσεις που είναι κοντά στον τόπο του εγκλήματος και όπως διαπίστωσαν η τύχη έχει παίξει άσχημο παιχνίδι, καθώς μία από αυτές για λίγα χιλιοστά δεν έχει εικόνα από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε η άτυχη γυναίκα.

Να σημειωθεί πως το γεγονός ότι η είσοδος της πολυκατοικίας – τουλάχιστον για τις ώρες λειτουργίας των γραφείων- δεν έκλεινε, οδηγεί τους αστυνομικούς να εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες να προέρχονται από το χώρο των ουσιών, καθώς συχνά στην ταράτσα του κτιρίου έβρισκαν καταφύγιο εξαρτημένα άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα του τι οδήγησε την 88χρονη να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της, όταν μάλιστα σύμφωνα με καταθέσεις ήταν πολύ προσεκτική με τα άτομα στα οποία επέτρεπε την είσοδο, αφού πρώτα βεβαιωνόταν για την ταυτότητά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.