ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δολοφονία – σοκ: Τον σκότωσαν στα βράχια του Φιλοπάππου – Επίθεση ληστών σε ζευγάρι

Δολοφονία – σοκ: Τον σκότωσαν στα βράχια του Φιλοπάππου – Επίθεση ληστών σε ζευγάρι

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες τη νύχτα στην Αστυνομία. Ένας 25χρονος δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο από ομάδα ληστών που επιχείρησε να αρπάξει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα από εκείνον και τη φίλη του που είχαν πάει για βόλτα στην περιοχή του Φιλοπάππου.

Ο νεαρός βρέθηκε πεσμένος στα βράχια. Είχε σοβαρά τραύματα και αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ.

Η 23χρονη φίλη του θύματος, με καταγωγή από την Πορτογαλία, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αυτό που πρόλαβε να πει στους αστυνομικούς είναι πως το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου λίγο μετά τις έντεκα, ενώ έκανε βόλτα στου Φιλοπάππου με τον 25χρονο φίλο της, τους επιτέθηκαν ληστές.

Από τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες προσπάθησαν να αρπάξουν από τον 25χρονο και την 23χρονη φίλη του χρήματα και κινητά.

Από εκείνο το σημείο όμως ξεκινούν τα ερωτήματα.

Αν ο άτυχος νεαρός αντέδρασε στην προσπάθεια ληστείας από τους δράστες. Εκείνοι τον χτύπησαν και τον έσπρωξαν στο γκρεμό, ή αν ο άτυχος νεαρός προσπάθησε να διαφύγει και παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει στα βράχια και να χάσει τη ζωή του.

Από βαριές εσωτερικές κακώσεις ο θάνατος του νεαρού

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική γνωμάτευση ο 25χρονος νεαρός έφερε βαριές εσωτερικές κακώσεις, από τις οποίες και προήλθε ο θάνατός του, μετά την πτώση σε βράχια από ύψος 20 μέτρων. Στο σώμα του δεν εντοπίστηκαν εξωτερικά τραύματα από μαχαίρι, μπουκάλι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο τα τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως σημειώθηκε μία ακόμα επίθεση στην περιοχή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για πρόληψη επιθέσεων στις περιοχές τις Ακρόπολης, του Φιλοπάππου και το Θησεία μετά από τα πολλά κρούσματα που είχαν σημειωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Mόνο τους τελευταίους 3 μήνες η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών έχει εξαρθρώσει τέσσερις συμμορίες αλλοδαπών που σκορπούσαν τον τρόμο στην περιοχή του Φιλοππάπου και τη Διονυσίου Αεροπαγίτου, με 20 άτομα Πακιστανικής καταγωγής να είναι ήδη προφυλακισμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.