ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισχυρή έκρηξη έξω από κτήριο στο κέντρο του Πειραιά

Ισχυρή έκρηξη έξω από κτήριο στο κέντρο του Πειραιά

Έκρηξη σημειώθηκε μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Νοταρά και Φιλελλήλων στο κέντρο του Πειραιά.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, σε κτήριο όπου στεγάζονται γραφεία και η ΔΟΥ Πειραιά, σε υποκατάστημα τράπεζας, σε ένα ξενοδοχείο καθώς και σε κατοικίες.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη ένα αυτοκίνητο σταμάτησε στο σημείο, ένα άτομο αποβιβάστηκε, άφησε ένα αντικείμενο είσοδο του κτηρίου και στη συνέχεια επέστρεψε στο αυτοκίνητο, το οποίο απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Στο κτήριο όπου έγινε η ισχυρή έκρηξη, βρίσκεται δικηγορικό γραφείο που ασχολείται με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το Ναυτικό Δίκαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας όπου έχουν αποκλείσει την περιοχή με σκοπό τη διεξαγωγή έρευνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.